Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Víz elem

2010.08.14

 

Ezeket csak akkor tanulhatod ha víz elemü is vagy.

Mizu Bunshin no Jutsu - Víz klón Jutsu
Hasonlít a Kage Bunshin no Jutsura, eltérés a kézjelek száma, a felhasznált Chakra és a technika megjelenése között van. Ez ugyanis a közeli pocsolyákból, tavakból hoz létre másolatokat. Hátránya, hogy a másolatok nem távolodhatnak el túlságosan a testtől. Mint a többi hagyományos többszöröző Jutsu, ennek is elég pár jól végzett ütés, rúgás, és meg is semmisülnek a Ninja másolatai.
Típus: Kiegészítő
Besorolás: D
szintű
Ára: 500 chakra

Kirigakure no Jutsu - Rejtőző Köd Jutsu
Ez a legalapvetőbb Suiton Ninjutsu. Ennek a létrehozásával a Ninja a víz közelében képes ködöt csinálni, melynek sűrűsége a beleadott Chakra mennyiségétől függ. Bujkálásra alkalmas technika, szimbolizálja a Kirigakure shinobik ravaszságát és harci stílusát. A Jutsu olyan helyeken, amik összefüggnek a Suiton elemmel, alapvető Ninjutsu. A Jutsu kiválóan alkalmas a rajtaütésszerű támadásokra.
Típus: Kiegészítő
Besorolás: D
szintű
Ára: 500 chakra

Suiton: Daibakuryuu no Jutsu - Víz elem: Nagy robbanó áramlat
Nyílt vízfelületen jól alkalmazható ninjutsu. A szükséges kézjelek után egy hatalmas örvény támad mely mindent leránt a mélybe.
Típus: Támadó
Besorolás: D
szintű
Ára: 700 chakra

Suiton: Ja no Kuchi - Víz Elem: A Kígyó Szája
Egy közepes erõsségû speciális víz technika, a kézjeleket követõen a víz gejzírszerûen tör elõ és egy támadó kígyó alakját, veszi fel. A technika kivallóan alkalmas szûk körülhatárolt területek elárasztására. Jól alkalmazható pl: barlangok esetében.
Típus: Támadó
Besorolás: D szintű
Ára: 1000 chakra


Suiton: Kaihoudan - Víz elem: Víz Lövedék
Hasonlít a Taihoudan technikához, lényegében annak az egyel gyengébb változata.
Típus: Támadó
Besorolás: D
szintű
Ára: 1000 chakra

Suiton: Kokuun no Jutsu - Víz elem: Fekete Felhõ technika
A szükséges kézjelek elvégzése után a használó testébõl egy fekete felhõ emelkedik , ezek után a felhõbõl víz helyett olaj hullik. Valamint borítja be a felhõ méretétõl függõen a teljes hatókört. Tûz technikával vagy robbanó cédulával párosítva veszélyes technika lehet. De alkalmas egyes felületek járhatatlanná tételére is.
Típus: Kiegészítõ
Besorolás: C
szintű
Ára:1000 chakra

Suiton: Mizu Bunshin Daibakuha - Víz elem: Nagy Vízklón robbanás
A használója képes felrobbantani a vízkónjait a robbanás ereje valamivel erősebb mint egy robbanó jegyzeté.
Típus: Kiegészítő
Besorolás: C
szintű
Ára: 1000 chakra
Megkötés: Víz Klón Technika ismerete


Suiton: Mizuame Nabara - Víz elem: Keményített Szirup Elfogó Mezõ
A hasznóló képes egy a száján kiköpött, ragadós folyadékkal mint egy 20 nm-es területet beborítani ezzel csapdába ejtve az ellenfelet, mivel az anyag rendkívül ragadós.
Típus: Csapda
Besorolás: C
szintű
Ára: 1000 chakra
[image]

Suirou no Jutsu - Vízbörtön Jutsu
A Jutsu egy kört hoz lére a víz felszínén, az ellenfél körül. Ebben a körben a Ninja mozdulni sem tud, de kap levegőt. Beszélni is képes. Azonban a Jutsu létrehozója sem tud mozogni, mert az egyik keze a víz gömbjében kell maradjon, hogy fenntartsa a technikát. Ha kihúzza, akkor a Jutsu megsemmisül. Ezért kell egy valaki (Ninja vagy másolat), aki felveheti a harcot a többi ellenféllel, ha vannak még.
Típus: Kiegészítő
Besorolás: C
szintű
Ára: 1000

Suiton: Suiten Suishu no Jutsu - Az Elárasztás Technikája
Egy viszonylag egyszerű technika, álltalában tűz oltására használják, de gyengébb ellenfél ellen is hatásos lehet. Esetleg kiegészítésként. Egy lassan forgó nem túl intenzív örvényt hoz létre, mely kicsap a nyílt vízfelületből. Jól használható a technika például üregek elárasztásához.
Típus: Támadó, Kiegészítő
Besorolás: C
szintű
Ára: 1000 chakra

 Suiton: Takitsubo no Jutsu - Víz elem: Folyó Vízesés
A használó a kézjelek után, egy nagy áramú vízfolyást hoz létre,amivel elsöpörheti ellenfelét. A technika remekül kombinálható. Például a Doton: Doryuu Jouheki technikával együtt használva nagyszerû vízesés alkítható ki.
Típus: Kiegészítő
Besorolás: C
szintű
Chakraszint: 1000 chakra

Suiton: Haran Banshou - Víz elem: Viharos Blokád
Egy közepes erősségű víz technika, mely remek kiegészítésül szolgálhat más technikák számára, vagy egyes jutsu konbinációk előkészítésére. Lényegében arra használható hogy közepes mennyiségű vizet szabafítva fel eláztassuk a terepet magunk körül. Egy vízhullámot hoz létre mely a használó körül átitatja a földet. Kezdeti fázisában még elsodorni is képes az ellenfelet.
Típus: Kiegészítő
Besorolás: C
szintű
Ára: 1100 chakra

Suiton: Taihoudan - Víz elem: Nagy Lövedék
Emlékeztet a Vízlehelet jutsura, csak itt a vizet sugár formájában köpi a használó az ellenfélre. A technikánál a vízsugár csak egy irányba, vagyis egyenesen halad elõre. Továbbá nem halmozódik fel nagymértékben.
Típus: Támadó
Besorolás: C
szintű
Ára: 1100 chakra

Mizu no Muchi - Víz ostor
A formai mnipuláció segítségével a használó, használók egy víz ostrot hoznak létre mellyel akár meg is béklyózhatják az ellenfelet.
Típus: Kiegészítő
Besorolás: C szintű
Ára: 1200 chakra

Suiton: Suigadan-Víz elem: Víz agyar lövedék
A használó a vízbõl egy meglehetõsen gyorsan forgó, agyarra emlékeztetõ fúró örvényt (örvényeket) képes létrehozni, amelyek komoly sérüléseket okozhatnak.
Típus: Támadó
Besorolás: C
szintű
Ára: 1200 chakra

Suiton: Mizurappa - Víz elem: Heves Vízhullám
A használóa szájából egy intenzív vízsugarat köp a szükséges kézjelek után. Ennél a jutsuná la vízsugár igen keskeny és nagy nyomású. Így speciális esetekben is jól alkalmazható.
Típus: Támadót
Besorolás: C
szintű
Ára: 1200 chakra


Suiton: Daibaka no Jutsu - Víz Elem: Nagy Robbanás Technika
A technika egy nagy robbanást idéz elő a nyílt vízfelületen, a víz gejzír módjára tör fel a levegőbe, majd lökéshullám formájában hullik vissaz elsöpörve a kisebb, és közepes tárgyakat az útjából.
Típus: Támadó, Védekező
Besorolás: B
szintű
Ára: 1700 chakra

Suiton: Gousuiwan no Jutsu - Víz Elem: Erős Víz Kar technika
A technika lényege, hogy a használó a testében lévő vizet felhalmozza, és a chakrájával keverve a karjába irányítja. Ez által a kar láthatóan megduzzad, eres, és izmos lesz. Hatalmas erő kifejtésére lesz képes. Sziklákat zúz szét, vagy súlyos dolgokat emelhet meg.
Típus: Támadó, Kiegészítő
Besorolás: B
szintű
Ára: 1700 chakra

Suiton: Goshokuzame - Víz elem: Öt emberevõ cápa
Ez a jutsu egy igen erõs és veszélyes technikal. A szükséges kézjelek elmutogatása után a használó leteszi a tenyerét a víz felszínére. Mind az öt ujjából egy-egy cápa formálódik és ezek a víz alatt, támadja meg az ellenfelét. Fontos hogy a használat esetén nagy mennyiségû vízfelület álljon rendelkezésünkre, hiszen hisz ez elengedhetetlen a hatékonysághoz. Továbbá fontos elem hogy a cápák chakra-ból állnak nem pedig vízbõl (nem megidézett lények) Továbbáa sérülések után újraépülnek mindaddig, míg a használó fenntartja a jutsu-t így a megszüntetéshez magát a használót kell támadni.
Típus: Támadó
Besorolás: B
szintű
Ára: 1700 chakra

Suiton: Hahonryuu - Víz elem: Pusztító Áradat
Nagy erejû támadó technika, nagy mennyiségû vízet szabadít fel melynek segítségével hatalmas áradatot zúdíthat a használó az ellenre. Jól kombinálható más technikákkal.
Típus: Kiegészítõ/Támadó
Besorolás: B
szintű
Ára: 1700 chakra

Suiton: Mizu Kamikiri -Víz elem: Vízisten szeletelő
Egy igen sokoldalú technika, mely kivételes chakra kontrollt igényel. A használó ennél a technikánál a lábaival idézi elõ a víz elemû chakrat. Megfelelő mennyiséget felépítve lábával dobbant, és ez által képes egy gyors, penge éles hullámélt létrehozni mely képes darabokra vágni az ellenfelet. Továbbá a shinobi képes a hullámot meglovagolva rendkívül gyorsan haladni elõre.
Típus: Támadó
Besorolás: B szintű
Ára: 1700 chakra


Mizu no Tatsumaki - Víz Tornádó
A jutsu használója egy erőteljes vízörvényt hoz létre mely sugár formájában halad és képes komyol sérülsét okozni az ellenfélnek.
Típus: Támadó
Besorolás: B szintű
Ára: 1700 chakra

Mizukuri no Yaiba - Az Elszívás Kardja
Takigakure titkos technikája a használó vízből egy kardot hoz létre mely teljesen olyan mint egy igazi penge pontosan olyan éles és úgy vág. Magas szintű formai manipulációt igényel.
Típus: Kiegészítő
Besorolás: B szintű
Ára: 1700 chakra

Ninpou: Urami Ame - Ninja művészet: Átokeső
Ezzel a technikával a használó egy vihart csinál és az eső elszívja a chakrát.
Besorolás: B szintű
Ára: 2700 chakra

Suiton: Mizukyuu no Jutsu - Víz Elem: Vízgömb Technika
Ez a Vízbörtön Jutsu egy fokkal magasabbra emelt szintje, melynek feltalálásakor a Harmadik Mizukage segítséget kért a Negyedik Hokagétól, mint jó barátjától. A Negyedik Hokage megmutatta neki a Spirális Gömböt, amit õ fejlesztett ki. Ezt a Jutsut megtanította a Harmadiknak is, aki azonban nem nyugodott meg a formai manipulációnál. A chakra formázási képességeit felhasználva saját Víz Elem beállítottságát vitte gömbformába, legalábbis szerette volna ötvözni a Rasengannal, azonban nem tudta és inkább így megalkotott egy vízbõl álló gömböt. Ez nem spirálisan fodrozódott ki a kezében, hanem a testébõl kinyert víz, cseppekbõl állt össze egy gömbé. De mivel a saját testébõl nyerte ki a vizet hozzá, így a megalkotása után igen szomjas lett. Hogy még hatásosabb legyen a dolog, ötvözte a Vízbörtön Jutsuval, így elérte, hogy ha a gömböt nekicsapja valakinek, akkor az egy gömb formájú vízburok vette körül, amiben nem tudott sokat mozogni. A gömb szétcsapódik a csapásból, és a víz újra összeáll az ellenség teste körül. Mivel a Rasengant nem tanította meg a tanítványainak, így helyette ezt próbálta nekik megtanítani. Azonban csak Tokoro Akiron volt képes tökéletesen elsajátítani, mert õ volt tökéletesen Víz Elem beállítottságú a Geninjei közül. A Harmadik tragikus halála után a Jutsut tiltottnak nyilvánították, mert a Ninjának a saját testébõl kell a vizet kinyernie, és ha elragadtatja magát, akkor túl sokat nyer ki, így magát kiszárítja teljesen.
Típus: Kiegészítő
Besorolás: B szintű
Ára: 1700 chakra

Suiton: Suikoudan no Jutsu - Víz Elem: Cápabomba Jutsu
Ezzel a Jutsuval a Ninja képes a környezetében a vizet cápa formájúra formázni, és aztán pedig ráugrasztani azt az ellenségére.
Típus: Támadó
Besorolás: B
szintű
Ára: 1700 chakra

Suiton: Suijinheki - Víz Elem: Vízmenedék
A Nidaime Hokage saját Jutsuja, melyet rajta kívül nagyon kevesen ismertek. Ez a technika hasonló Kisame Suiton: Bakusui Shouha Jutsujához, azzal a különbséggel, hogy a Nidaime az általa létrehozott vízből egy nagy falat létrehozni, ami tökéletesen védte őt a Katon Ninjutsuktól. Persze már más elemi Ninjutsuktól nem véd annyira. Mégis, emiatt a Jutsu miatt tartották nagyon nagyra a Nidaime Hokagét. A maga korában ez a Jutsu kuriózumnak számított.
Típus: Védekező
Besorolás: B
szintű
Ára: 1700 chakra

Suiton: Suitenhoufutsu - Víz elem: Ég és víz konvergencia
Ez a technika, a többi víz jutsutól eltérõen a talajvízbõl táplálkozik. A használója elsõként a kézjelek helyett vízbõl egy fonalat formál a chakrája segítségével majd ennek segítségével irányítja a talajvizet mely a földbõl feltörve gömbb formájában veszi körül az áldozatot és csapdábaejti. A vízbörtön technikához hasonlóan. Hasznos kiegészítõ jutsu lehet amennyiben a szárazföldön szeretnénk vízi élõlényeket idézni.
Típus: Kiegészítő
Besorolás: B
szintű
Ára: 1700 chakra

Suiton: Suikosandan no Jutsu - Víz Elem: Tripla Cápabomba Jutsu
A Suikodan technika erősebb változata itt a használó három cápát formál.
Típus: Támadó
Besorolás: B
szintű
Ára: 1700 chakra

Suiton: Goboshokuzame - Víz elem: Öt falánk emberevõ cápa
Ez a technika a Suiton: Goshokuzame erősebb változata. A létrehozott cápák nagyobbak, masszívabbak, és agresszívebbek.
Típus: Támadó
Besorolás: B
szintű
Ára: 1800 chakra
Feltétel: Suiton: Goshokuzame jutsu ismerete


 

Sokszorosított Vízbörtön Jutsu
Ugyan az vonatkozik rá mint az előző jutsura csak itt egyszerre több vízbörtönt lehet létrehozni.Kellenek hozzá árnyék klónok akik a többi vízbörtönt tartják.
Típus: Kiegészítő
Besorolás: B
szintű
Ára: 2000 + kell hozzá a Vízbörtön jutsu ismerete

Suiton: Suiryuudan no Jutsu - Víz Elem: Vízsárkány Jutsu
Ez a Ninjutsu beletartozik a legnehezebb Suiton Ninjutsuk közé. Ennek összesen 44 kézjel kell, ami miatt a technikát minimum tíz másodpercig tart véghezvinni. Ez nagyon nagy hátrány is lehet egy ütközet során. A technika másik hátránya, hogy megköveteli a vízben való tartózkodást a technika végrehajtása alatt.
Típus: Támadó
Besorolás: B
szintű
Ára: 3500 chakra


Suiton: Bakusui Shouha - Víz Elem: Vízrobbanás
Ez a Jutsu feltehetően Kisame saját Jutsuja. Komolyabb kézjeleket sem igényel, a lényege az, hogy Kisame ezzel képes egy egész tónak megfelelő vízmennyiséget kihányni maga köré, amit már használhat akkor, ha a közelben nincs víz. Így Kisame már képes a Suiton Jutsuit használni. Ezt használta a Gai csapat ellen is a Shippuudenben.
Típus: Támadó
Besorolás: A
szintű
Ára: 1700 chakra

Suiton: Daibakufu no Jutsu - Víz Elem: Örvénylő Vízesés Jutsu
Ez a Jutsu egy nagyon erőteljes Suiton Ninjutsu, egyike a legpusztítóbbaknak. Segítségével egy hihetetlen nagymennyiségű víz lepi el a Ninját, de úgy, mint egy örvény, és a Jutsu gondoskodik róla, hogy a Ninja sehogy se juthasson ki. Nagyon nehéz kitérni előle. Kakashi ezzel fejezte be az első harcát Zabuza ellen, miután lemásolta a technikát a Sharinganja segítségével.
Típus: Támadó
Besorolás: A
szintű
Ára: 2000 chakra

Suiton: Houmatsu Rappa - Heves Buborék Hullám
A jutsu egy hatalmas vízlökést hoz létre, mely pezseg a buborékoktól, ez teszi még pusztítóbbá. Akár a sziklát is képes lemorzsolni.
Típus: Támadó,
Besorolás: A
szintű
Ára: 2000 chakra

Suiton: Koka Suijin - Víz elem: Díszes Fekete Vízörvény
A második Hokage egyik technikája. Nagyon magas szintű vízmanipulációt, és chakra mennyiséget igényel. Továbbá nyílt vízfelületre van hozzá szükség. A használó az áldozat körül egy örvényt hoz létre majd egy hatalmas elrugaszkodássla fölé kerül és az ökléből egy tornádó szerű forgó víznyalábot indít el az áldozat felé. A két örvénylő víz össze csap, és a hullámok feketére színeződnek. Az áldozatra pedig biztos halál vár.
Típus: Támadó
Besorolás: A szintű
Ára: 2300 chakra


Suiton: Suiryuuben - Víz elem: Vízsárkány korbács
Egy igen magas szintû, kifinomult formai manipulációt igénylõ jutsu. A használó egy hatalmas vízgömböt hoz létre melyet folyamatosan, fen is tart. Eztán a vízgömbbõl polipkar szerûen megannyi vízsugár lövell ki melyek üldözõbe veszik az ellenfelet vagy ha az klónokat használt akár minden egyes klón-t egyszerre. A vízsugarak rendkívül rugalmasak és bárhová követik az áldozatot amíg a gömb fenn van.
Típus: Támadó
Besorolás: A szintű
Ára: 2300 chakra


Suiton: Suishoha-Víz elem: Pusztító Ütközés
Egy kiemelkedõ erejû támadó ninjutsu, nagy mennyiségû chakrát igényel mivel hatalmas menyniségû vizet szabadít fel. Megfelelõ védelem nélkül szinte mindent elmos ami az útjába kerül.
Típus: Támadó
Besorolás: A
szintű
Ára: 2400 chakra

Suiton: Mugensame - Víz elem: Végtelen Cápa
Ez a technika a Goboshokuzame egyik továbfejlesztett változata. A használó egy hatalmas cápát hoz létre a nyílt vizen, mely rátámad az ellenfélre és a víz alá húzza. Eztán míg az küzd a cápával a használó egy chakra gömböt ereszt a vízbe melyből hamarosan több száz ksiebb, és közepes cápa formálódik, és mindannyian megindulnak a víz felszíne alatt küzdő áldozat felé. Egyszerre csapódik a rengeteg cápa és így hatalmas robbanást, és örvényt hoznak létre mely rendkívül pusztító.
Típus: Támadó
Besorolás: A szintű
Ára: 2500 chakra

Feltétel: a Goboshokuzame jutsu ismerete

Suiton: Suishuu Gorugon - Víz elem: Erőteljes viharcsapás
Egy igen erõs víz jutsu, mely legkönnyebben akkor hozható létre ha már korábban használtuk az elõzõ jutsuhoz szükséges vízgömböt. Ennek a technikának a hatására a vízgömbbõl egy nagy sugárban csap ki egy örvénylõ áradat mely hatalmas fogakkal rendelkezõ szörny formáját veszi fel és megpróbálja elnyelni az áldozatot és elsodorni.
Típus: Támadó
Besorolás: A szintű
Ára: 2500 chakra


Ninpo: Mizu Kawarimi - Ninja művészet: Víz Testcsere
Ez egy igen ritka egyedül a víz országában létezõ technika. A használó a víz elem feletti teljes uralma végett képes a saját testét is vízzé alakítani és így menekülni. Így gyakorlatilag szinte sebezhetetlenné válik a használó és akár a legszorultabb helyzetbõl is képes elmenekülni.
Típus: Kiegészítő
Szint: A szintű
Ára: 2700 chakra

Vízsárkány kard támadás
Besorolás: A szintű
Ára: 3200 chakra
 

Suiton: Sötét vízsárkány jutsu
Ez a jutsu hasonlít a vízsárkány jutsura csak sokkal több chakrát igényel. A vízsárkány jutsunál veszéjesebb technika de életveszélyes is lehet ha az ember tul sokszor vagy kevés chakrával idézi meg.

Besorolás: A szintű
Ára: 5000 chakra + kell a Vízsárkány jutsu

Suiton: Ame no Jutsu - Víz Elem: Eső keltő technika
Ez egy nagyon ritka, S-rangú Ninjutsu a Víz Országából. Tiltott Jutsu, mert az, aki megtanulja, képes lesz az idõjárásba beavatkozni és ez természetellenesen nagy elõnyt ad neki, így ezt szinte csak Kagék vagy kivételes Jouninok használhatják. Amikor a Ninja használja ezt a Jutsut, a felhõk kezdenek összeállni az égen, és pár percre rá már az esõ hullik is. Minél több chakrát öl bele az ember, annál több esõ fog esni és annál gyorsabban. A technika hátránya hogy szinte az összes chakrát föl kell használni, és ha az ég teljesen tiszta, akár fél órát is igénybe vehet az aktiválása.
Típus: Kiegészítő
Besorolás: S szintű
Ára: 5000 chakra

Suiton: Teppoudama - Víz elem: Lövedék
Szintén hatásos, és erõs technika egy hatalmas összsûrített víz lövedéket képez a támadó és ezt az ellenfélre zúdítja, nagy pusztításra képes. Shinobik egymaguk ritkán használják mivel nagy chakra igénye van és kivételes chakra kontroll, és formai manipuláció szükséges hozzá. Álltalában egy megidézett lény segítségével alkalmazzák mely otthon vana víz technikákban (pl: Gamabunta)
Típus: Támadó
Besorolás: S
szintű
Ára: 5000 chakra