Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egyedi képességek

2010.08.14

Naruto:

 

Tajuu Kage bunshin no jutsu // Tömeges árnyék klón jutsu
Feltételei: előbb kell az árnyék klón jutsu
Szint: D szintű
Ára:
2000 chakra

Uzumaki ketrec
Ezt a technikát naruto sasuke oroszlán ketrec támadása alapján fejlesztette ki. Mivel naruto nem, rendelkezik olyan jó mozgással, így az árnyék klónjai segítségével érte el ugyan azt a támadást mint sasuke.
Feltételei: árnyék klón
Szint: B szintű
Ára:
2200 chakra

Pörgő klón shurikenek
Ez a technika, mint a nevéből is rájöhettünk az árnyékklónok egyik újabb felhasználási formája. A használó több árnyékklónt hoz maga körül létre, majd a klónok párokba állnak és egymás kezét megfogják. Valamelyik fél elkezdi forgatni a megragadott klónt, majd shuriken módjára eldobja azt az ellenfele felé. Amint a pörgő klón eléri a célpontot egy kisebb robbanással sebesíti meg ellenfelét, vagy éppen zavarja meg a koncentrálásban. Egy maréknyi ilyen klónshurikennel alaposan meglephetjük ellenfelünket és könnyen előnyre tehetünk szert.
Feltételei: Árnyék klón jutsu
Szint: B szintű
Ára:
3500 chakra

Fuuton: Rasenshuriken -Szél elem: Spirál Shuriken
Ezt egy hihetetlen erejű ninjutsu! A Rasengan iletve a szél elemi manipulációja révén jött létre és Uzumaki Naruto nevéhez fűződik hasonlóan a Goen Rasenganhoz szinte lehetetlen elsajátítani akár 20 évbe is beletellhet. A tanulási foylamatot Naruto az árnyék klón technika segítségével sokszoroséra rövidítette de ez egyálltalán nem kifizetődő hisz ha a használó teste nem edződik meg kellőképp akár egy komoylabb használat eseténa karját is elveszítheti.
Feltételei: rasengan ismerete
Szint: S szintű
Ára:
9000 chakra

Sennin forma
Ehez  nem kell 2 békabölcs megidézése, olyan mint az átokpecsét 3-as szintje. Ez a technika ha behunyod a szemed és öszpontosítasz akkor amikor kinyitod már benne is vagy kb 20 másodperc alatt aktiválható. (ha megvan akkor már taníthatod a Remete formát)
Szint: S szintű
Ára: 10000 Chakra (ha megvan a remete forma akkor csak 5000 chakra)

Remete klón
Olyasmi mint a kage bunshin csak ezt egy ütéssel nem tünteted el hanem ez olyan mint egy igazi ember  egy harcba kettőnél többször nem használhatod és egyszerre max egy ilyen klón
Feltételei: sennin forma
Szint: S szintű
Ára:
10000 chakra

Fejlett Sennin forma
Ez a technika egyik pillanatról a másikra is használható.
Feltételei: sennin forma
Szint: S szintű
Ára: 15000 Chakra

Sennin újraéledés
Ennek a technikának a segítségével a sennin forma aktiválható egymás után 3-szor ugyanabban a csatában. Ha megvan ez a technika akkor a használója a Myouboku hegyen hagy 2 árnyék klónt és a Sennin tekercs, valamint a Fordított megidézéssel a használóhoz hozza a klónt. A használó feloldja a klónt és ennek a hatására a klónban lévő Természeti chakra a használóba áramlik.
Feltételei: sennin forma, Árnyék klón jutsu, Fordított megidézés, Sennin tekercs
Szint: S szintű
Ára: 6000 Chakra

Sennin ütés
Ennél a tai jutsunál a használó rengeteg természeti chakrát gyűjt a kezébe és egyetlen ütéssel kiadja. Hatalmas erejű ütés, szinta mindent eltipor, de kimeríti a természeti chakrát.
Feltételei: sennin forma
Szint: S szintű
Ára:
5000 chakra

Kyuubi Sennin forma
Ez a sennin forma legerősebb változata. Abban különbözik kinézetre hogy a normális sennin formánál sárga a szem és 1 vonal van benne. Itt piros a szem és 2 vonal van benne. Ezzel a technikával fel erősíted az összes többi sennin/remete formás támadást. Ha ez a technika megvan akkor a bijuud is könnyebben tudod irányítani. Bármikor képes vagy egy kyuubi chakrából állított védőpajzsot magad köré tenni ami nem halálos de eléggé megrémeszti az embereket.
Feltételei: Sennin forma, Bijuu chakra
Szint: S szintű
Ára:
25000 chakra

Jiraya:

Tüske Páncél
Szint: B szintű
Ára: 1800 chakra

Ranji Shigumi no Jutsu - Vad Oroszlánsörény Technika
Ezzel irányítani tudjuk a tűszerű hajzuhatagot és a hatalmas sörénnyel csapdába ejthetjük az áldozatunkat!
Feltételei: tüske páncél jutsu ismerete
Szint: A szintű
Ára: 2100 chakra

Remete stílus: Hajtüske zárótűz
Feltételei: remete forma
Szint: S szintű
Ára: 4000Chakra

Kaeru Kaeru no Jutsu - Béka Átalakítás Technika
Ezt a jutsut jiraiya használta amikor be tört az eső faluba és kihallgatta az egyik eső falü lakóját. Ezzel a technikával békává lehet változtatni az ellenfelet.
Szint: B
Ára:
2000 chakra

Sai:

Ninpou: Choujuu Giga
Miután lerajzolt egy állatot Sai, egy bizonyos kézjel sorozat után életre kellti azt, és kedve szerint használhatja bármire.
Feltételei: sai rajztáblája
Szint: C szintű
Ára: 2000 chakra

Innentől kezdve mindegyik sai jutsuhoz kell a Ninpou chujuu giga nevö jutsu!

Sumi bunshin no jutsu (Tinta klón technika)
Egyszerű. This is a jutsu that uses ink to create a clone of the user. Ez egy jutsu használó festék, hogy a klón a felhasználót. After the clone is hit it melts down and becomes ink. Miután a klón a hit, hogy olvad le, és válik tinta.
Szint: C szintű
Ára:
2000 chakra

Ninpou: Büki Giga(Super fegyver másolat rajz)
Hasonló a "Choujuu Giga, jutsuhoz. Sai viszont itt egy bizonyos fegyvert rajzol le és kelti életre, ami ugyan olyan tulajdonsággal bír mit az eredeti, kivéve a speciális fegyverek(pl:. villám kard)
Szint: B szintű
Ára:
2400 chakra

Ninpou: Sumi nem Genkaku (Ninja művészet: tinta illúzió)
Ez a jutsu hasonló a tinta klónhoz. Ebben a technikában Sai egy személyt rajzol le és azt kelti életre, majd "emberibbé" teszi. Remek technika a megtévesztésre, sé a behatolásra, hisz ez nem egy gen jutsu vagy egy klón jutsu.
Szint: B szintű
Ára:
2400 chakra

Sundan
Ez egy Taijutsu támadás, amit Sai fejlesztett ki a közel harcokhoz. Ezt a támadást használta Sasuke ellen is. Először a rövid pengélyü kardjával közel harcot kezdeményez. Azután olyan mozgás sorozatot vett be, hogy az ellenfél testrészein sok apró vágást ejt. Mikor már sok sebből vérzik az áldozat(célszerű a végtagokat támadni), egy a X jelet vág az áldozat mellkasába, és ezzel végez vele.
Szint: A szintű
Ára:
2600 chakra

Sumi nem Dokusatsu (Tinta mérgezés)

Sai létre hozz ismételten valamilyen állatot a technikája segítségével. Majd egy bizonyos kéz jel sorozat után megérinti a beidézett állatot, és a tintát mérgezővé teszi. Amint a lény hozzá ér az ellenfél bőréhez, a méreg bekerül az áldozat vérkeringésébe. Az ellenfél mit sem sejt ebből, hisz a méreg a belső szerveket támadja, viszont amint eléri a szivet, az áldozat megbénul.Ehhez 10-15 perc szükséges.A hatás 1-2 óráig tart. Nem halálos technika!!!!
Szint: A szintű
Ára:
2600 chakra

Ninpou: Sumi nem Tama (Ninja művészet: festék löveg)
Ez a technika Sai egyik legerősebb jutsuja. Itt Sai megvágja az ujjait, majd beleteszi a kezeit a tintába. Mikor a vére és a tinta keveredet kézjeleket formál, aminek hatására a tinta bele olvad a sebbe, és begyógyítja azt. Aztán már bármikor használható a jutsu. Amikor használni akarja, akkor a szükséges kézjelek után Sai ujjai eszméletlen gyorsasággal(mint kimimaro csont golyói) az ellenfél felé kilövi őket. A technikát lehet kombinákni a robbanó vagy a mérgező tintával.
Szint: A szintű
Ára:
2800 chakra

Ninpou: Sumi Bakushinchi no jutsu (tinta robbanás)
Ez egy Ninjutsu technika Sai amit használ. Sai egy különleges robbanó tintából kelti életre a teremtményeit. Sok kis apró állatot rajzol(pl:.egér,kígó,béka) és ezeket az ellenfél felé írányítja, majd mikor az ellenfél nem tud kitérni felrobbantja azokat.
Szint: A szintű
Ára:
2800 chakra


Ninpou: Sumi Bakuha (Ninja művészet: festék robaj)

Ez a technika nagyban hasonlít az előző technikához. Itt is robbanó tintát használ Sai csakhogy itt már a vérét is belekeveri a tintába. Ezáltal a teremtett lényeket, nem csak hogy feltudja robbantani, de oly mértékben tudja őket manipulálni hogy változtatni tudja az alakjait.(pl:. csinál egy egeret és azt menet közben változtatja át oroszlánná) Ezzel nagyon összes tudja zavarni az ellenfelet, valamint a robbanás hatása is megnő.
Feltételei: tinta robbanás jutsu ismerete
Szint: A szintű
Ára:
3000 chakra

Raionzukurabu no Jutsu (oroszlán falka technika)
Ez is a tinta robbanás jutsu tovább fejlesztése. Sai itt 5 robbanó tintából készült oroszlánt kellt életre. Ezek az oroszlánok körb veszik az áldozatot, ekkor Sai felrobbantja őket, így a robbanás mértéke is megnő. Ez egy távolsági technika.
Feltételei: tinta robbanás jutsu ismerete

Szint: A szintű
Ára:
3000 chakra

Ninpou: Kagirinai yajuu no jutsu (Ninja művészet: végtelen tinta bestiák)
Ez Sai legerősebb technikája. Ennél a technikánál egy sárkányt rajzol aminek a méretét(az összes chakráját felhasználva) orjsái méretűvé növeszti. Ezt a technikát szinte lehetetlen legyőzni. Csak egy azonos erejű idézet lény vagy egy S szintü technika képes ezt legyőzni. Ereje a méretén, karmain, fogain alapszik. Csak Sai tud neki parancsolni.
Szint: S szintű
Ára:
4000 chakra

Tenten:

Szükséges mindegyikhez Ten-ten tekercse!

Sogu: Dai Tekkai // Fegyver Manipuláció: Óriás Láncos Buzogány
A ninja egy tekercs segítségével egy hatalmas láncos buzogányt idéz meg amivel az ellenfélre támad.
Szint: C szintű
Ára: 1100 chakra

Sogu: Kaien Geki - Fegyver Manipuláció: Fecske Nyitás
A ninja egy tekercs segítségével egy hatalmas buzogányt idéz meg amivel az ellenfélre támad.
Szint: C szintű

Ára: 1200 chakra

Sogu: Shikyu Geki - Fegyver Manipuláció: Cirkuláló Támadás
Szükséges hozzá egy közepes méretű, láncos buzogányokkal tele pecsételt tekercs. Ezt spirálisan maga körül kibontva a ninja egy őt körülvevő a buzogányokból álló örvényt idéz elő. Az örvény hasonló a Kaiten-hez védekezésre, és támadásra is alkalmas.
Szint: C szintű
Ára: 1300 chakra

Sogu: Fujinheki - Fegyver Manipuláció: Az Üldöző Pengék Fala
A ninja felrúgja a levegőbe ellenfelét, majd kigurít alá két fegyverekkel tele pecsételt tekercset, amiből megannyi földből kiálló fegyver kerül elő. Ezek nem hagyják lezuhanni a ninja-t és ha még ez sem lenne elég egy láncos buzogánnyal a földhöz is csapja a használó az áldozatot.
Szint: C szintű
Ára: 1400 chakra

Soushouryuu - Iker Sárkány ébredés
Szükséges hozzá két kisebb fegyverrel telepecsételt tekercs. A ninja leteszi őket maga mellé, majd kézjeleket mutat a tekercsek felemelkedneka levegőben, kinyílnak, és keresztezik egymást az áldozat felett, majd a fegyverzápor megindul belőlük mely elől igen nehéz kitérni.
Szint: C szintű
Ára: 1500 chakra

Sogu: Tensasai - Fegyver Manipuláció: Mennyei Lánc Katasztrófa
A technikához szükség van egy hatalmas fegyverrel telepecsételt tekercsre melyet a használó elhajít, és az így ívben szétterül az ellenfél felett, majd a kézjelek után elkezdenk özönleni belőle a különböző méretű és fajtájú fegyverek lefelé így szinte lehetetlen menekülni a támadás elől (alól).
Szint:
B szintű

Ára: 1600 chakra

Sogu: Shu Senjin - Fegyver Manipuláció: Az 1000 Kard Gyüjteménye
Szükséges hozzá két Kunai-okkal telepecsételt tekercsre. Ezt a használó kibontva maga körül megannyi shuriken-t idéz, és ezeket pedig egy sűrű felhőként az ellenfélre zúdítja.

Szint: B szintű
Ára:
1700 chakra

Sakura:

Két lélek jutsu
Ez a technika alapból benne van sakurában végülis nem nevezhető technikának de arra is lehet használni. Ezt a technikát én találtam ki bár vaan ilyesmi benne. Ezt sakura a chunin vizsgán használta amikor ino elkapta az elme transzferrel. Nagyon hatásos a a genjutsuk ellen és a yamanaka klán jutsui ellen is.
Szint: C szintű
Ára: 2300 chakra

Sakura Fubuki no jutsu - Sakura hóvihar technika
Ezt a jutsut Sakura használta a movie 1-ben. Ez az a jutsu amikor sakura dob vagy 50 kunai-t amin egyenkénket vagy 5 db kis papírbomba van és végül felrobbantja őkat egy papírbombás kunai-al.
Feltételei: kunai és robbanó jegyzet
Szint: B szintű
Ára:
3400 chakra

Sakura hatalmas ütése
Tipus: Támadó
Szint: B szintű
Ára: 4000 chakra

Hinata:

Shugo Hakke Rokujuuyonshou (A nyolc jóslat pecsétjének örzője: 64 csapás)
Ez a jutsu Hyuuga Hinata saját jutsu-ja. A byakugan használatához van kötve. Egy vonalban bocsátja ki a tenyeréből a chakrát, egy pajzsot pajzsot képez maga körül ami szétvág mindent ami az útjába áll.

Típus: Taijutsu, egyedi Hyuuga stílus
Szint:
S szintű

Ára:
4000 chakra

Juuho Shoushiken - Nemes lépésű oroszlán iker öklök
Ez a jutsu hinata egyedi jutsuja amit pein ellen használt. Mint már a nevében is benne van itt a két öklöd körül két chakrából formált oroszlán fej fog megjelenni.

Szint:
A szintű

Ára:
3000 chakra

Anko:

Anko óriási kígyója
Szint: A szintű
Ára:
2300 chakra