Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ez az aréna. Arénázni Jounin szinttől, illetve Jounin szint felett lehet.

 

Szimpla aréna:

Jounin szint felett lehet ebben részt venni. Ha erre mész akkor egy nagyon erős ellenféllel kerülsz szembe (aki mindg más). Ha nyersz akkor nagy jutalmakban részesülsz.

Egy harcban részt vevés:  4.000 ryo -ba kerül (de mint azt már korábban is leírtam) de ha nyersz nagy nyereségben lesz részed.

 

Verseny aréna:

Jounin szinttől lehet nevezni. Ha erre mész akkor fordulókon (attól függ hány versenyző van) fogsz részt venni. Minden versenyző egymással küzd meg, aki veszít azt kizárják a versenyből. A főnyeremény az összes nevezési díj amit fizettek (+valamennyi chakra). Egy versenyben csak ugyanolyan, vagy egyel magasabb vagy alacsonyabb szintűek vehetnek részt. Minimum 4 versenyző-vel indulhat el a verseny.

Nevezési díj: 5.000 ryo

 

Külön díjak:

Név: Gladorin

Fajta: Dai katana

Képesség: Amire rá vág az rögtön eltörik, kidől. Nagyon erős a kard (és ha akár csak egy fára is rávág a használó vele akkor a fa kidől) és el is tudja vakítani az ellenséget pár másodpercre.

Penge: Nagyon erős

Fogótípus: Normál nyél

Név: Dorgel

Fajta: Tör

Képesség: Amilyen elemed van olyan eleművé át tud "változni" a tör. Pl.: ha víz elemed van akkor a pengéje vízzé változik amikor használod, ha tűz akkor tűz fogja beborítani és gyengébb tűzgolyókat tud lőni, ha szél akkor szél borítja, s nagy lökésekre képes, ha villám akkor eltűnik a tör és a nyeléböl villámot tudsz lőni, ha viszont föld akkor hatalmas ereje lesz, bármit kidönt, eltör.

Penge: Nagyon erős

Fogótípus: Rejtett pengés nyél

Külön jutalmakat akkor tudsz szerezni ha sokat arénáztal...ha egyszer kérted mondjuk Gladorin-t akkor újra kell gyűjtenek ha mást is szeretnél...

Gladorin: 1 verseny nyerés, 3 szimpla arénázás

Dorgel: 2 verseny nyerés, 7 szimpla aréna nyerés